Rosell dimiteix, Montoro no

Gestoria Luis. Article d'opinió

Opinió, gestoria luis-montoro

No entraré a analitzar els motius pels quals el president del Barça ha presentat la dimissió; no dir la veritat sobre el cas Neymar ha sigut un dels motius.


Estem parlant d’un “simple” club de futbol que les coses que li passin no tindrà cap transcendència per a la vida quotidiana de les persones.En canvi el Sr. Montoro, Ministre d’Hisenda, que les decisions que pren afecten directament a les necessitats bàsiques de tots els ciutadans, es fa un fart de mentir i no hi ha manera que ningú el faci dimitir.

I parlo del Sr. Montoro com el paradigma del polític que menteix, però no és l’únic dels nostres dirigents que se sent legitimat per dir el que li sembli, perquè sap que ningú li demanarà que passi comptes sobre la seva gestió. Em diran que les eleccions cada quatre anys és una manera de passar comptes; No, jo no parlo d’això. Jo parlo d’exigir responsabilitats reals, d’explicar-se davant els ciutadans, davant els jutges, no davant un parlament on tots els polítics actuen de la mateixa manera i es consenten la seva forma d’actuar perquè són les regles del joc que ells mateixos s’han creat.

 

No, no pot ser. No pot ser que el Sr. Montoro digui que els sous han crescut a Espanya i es quedi tan tranquil. No pot ser que digui que abaixaran els impostos i aquests segueixen pujant; primer l’IRPF, després l’IVA i ara les cotitzacions a la Seguretat Social. Pujar les cotitzacions socials és pujar impostos, no ens enganyem!! Què significa això; Més dificultats per a les empreses per créixer, o, fins i tot, per subsistir. I, de cara als treballadors, baixada de sous.

Les empreses ajustaran les despeses i les retribucions en general -en espècie o no- davallaran i provocaran una vegada més la pèrdua de poder adquisitiu dels treballadors. És indignant que aquesta pujada d’impostos (insisteixo que la pujada de cotitzacions és apujar els impostos) s’hagi fet amb nocturnitat i traïdoria, sense negociar ni amb la patronal ni els sindicats, entrant en vigor set dies abans d’acabar l’any 2013. Pel 2014 les empreses ja havien calculat els costos laborals de l’any, ja havien fet les seves previsions de despeses.

Aquesta gent (els polítics) saben el que és mantenir, fer créixer, lluitar per un negoci? Crec que no. La majoria d’ells no tenen ni idea del que és tenir un negoci propi i haver de lluitar per ell. I avui segueixen dient que abaixaran l’IRPF. Prou ja de mentides! Ja no ens podem creure res. Hem de canviar les regles del joc.

gestoria luis
www.luis.cat

Gestoria Luis

GESTORIA LUIS va ser fundada l’any 1944 per Antonio Luis Moreno. Anys més tard, el 1979, amb la incorporació d'Antoni Luis Reverter es dóna un impuls definitiu al creixement del despatx i suposa l’inici de la gestoria actual. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant.

Lloc Web: www.luis.cat

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: