A partir de 2015 totes les associacions han de presentar l’impost de societats

Sigui el que sigui el seu nivell d’ingressos, queden totes obligades

Blocs, gestoria luis-pagament associacions

A partir de l’1 de gener de 2015 tota associació estarà obligada a presentar l’impost de societats. Això no vol dir que hagi de pagar, ja que dependrà de si la base imposable de l’impost és positiva, però tindrà obligació de presentar-lo.


Fins al 31 de desembre 2014, la immensa majoria de les associacions no havien de presentar l’impost de societats. Amb l’anterior normativa no existia obligació de presentar aquest impost per a les associacions que no superaven els 100.000 euros anuals d’ingressos, que tenien ingressos no exempts sotmesos a retenció inferiors a 2.000 euros o que tots els ingressos no exempts estiguessin sotmesos a retenció.

A partir d’ara, l’any 2015, totes aquestes associacions també estaran obligades a presentar l’impost de societats. Per tant, sigui quin sigui el nivell d’ingressos de l’associació queden obligades. Es veuen afectades per aquesta modificació tota mena d’Associacions com per exemple clubs de futbol locals, associacions de veïns, AMPAs d’escoles, agrupacions, etc.

Abans del 25 de juliol del 2016 hauran de presentar l’impost de societats de l’exercici 2015 però ja des d’ara hauran de començar a complir amb l’obligació de portar una comptabilitat de la mateixa manera que ho fa una empresa.

Gestoria Luis

GESTORIA LUIS va ser fundada l’any 1944 per Antonio Luis Moreno. Anys més tard, el 1979, amb la incorporació d'Antoni Luis Reverter es dóna un impuls definitiu al creixement del despatx i suposa l’inici de la gestoria actual. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant.

Lloc Web: www.luis.cat

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: