Les participacions preferents en la declaració de renda de 2014

Excepcionalment, els rendiments negatius de participacions preferents i deute subordinat, es podran compensar amb els guanys de la base imposable general del període

Blocs, des de la gestoria-participacions i renda

Les pèrdues des de 2010 per les participacions preferents es poden compensar. La Llei de l‘IRPF permet que el saldo negatiu dels rendiments de capital mobiliari derivat de deute subordinat o participacions preferents de l’exercici, es puguin compensar amb el saldo positiu dels guanys patrimonials de la base imposable de l’estalvi.


També s’aplica a les pèrdues que derivin de la transmissió de valors rebuts per operacions de recompra o bescanvi amb un període superior a un any.
L’aplicació d’aquesta especialitat s’estén no solament a les rendes negatives derivades de deute subordinat o de participacions preferents o d’altres valors rebuts en substitució d’aquestes del mateix exercici sinó també a les corresponents als períodes impositius 2010, 2011, 2012 i 2013, sempre que no hagin passat 4 anys des que es van generar.

Excepcionalment, i només el 2014, els rendiments de capital mobiliari negatius que derivin de participacions preferents i deute subordinat, així com els rendiments de capital mobiliari negatius i les pèrdues que derivin de la transmissió de valors rebuts per operacions de recompra o bescanvi de 2010 a 2013 o del propi exercici, que no hagin pogut compensar-se a la base imposable de l’estalvi, es podran compensar amb els guanys de la base imposable general del període, amb el límit de l’import dels guanys derivats de la transmissió d’elements patrimonials adquirits amb un any o menys.

 

Gestoria Luis

GESTORIA LUIS va ser fundada l’any 1944 per Antonio Luis Moreno. Anys més tard, el 1979, amb la incorporació d'Antoni Luis Reverter es dóna un impuls definitiu al creixement del despatx i suposa l’inici de la gestoria actual. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant.

Lloc Web: www.luis.cat

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: