Gestoria Luis

Gestoria Luis

GESTORIA LUIS va ser fundada l’any 1944 per Antonio Luis Moreno. Anys més tard, el 1979, amb la incorporació d'Antoni Luis Reverter es dóna un impuls definitiu al creixement del despatx i suposa l’inici de la gestoria actual. Avui, és la tercera generació qui està al capdavant.

URL del lloc web: http://www.luis.cat
Dijous, 06 abril 2017 12:48

Comença la campanya de la renda 2016

Dijous, 12 Maig 2016 12:13

Les deduccions en habitatge

blocs, gestoria luis - les deduccions en habitatge

Deducció per compra d'habitatge habitual.
La deducció per habitatge segueix sent un dels beneficis fiscals més rellevants del sistema tributari. A partir d'1 de gener de 2013 va quedar suprimida la deducció per inversió en habitatge habitual.

blocs, gestoria luis - declaració de renda

Estan obligats a presentar la declaració del IRPF de l’any 2015, ja sigui mitjançant la presentació de l’autoliquidació o amb la confirmació de l’esborrany, els contribuents que hagin obtingut rendes superiors a les quanties següents:

Dijous, 31 Març 2016 11:46

Comença la campanya de la RENDA 2015

blocs, gestoria luis - declaració de renda

El dia 6 d’abril comença la campanya de la Declaració de Renda 2015, amb l’inici del període per poder demanar l’esborrany de la Declaració.

blocs, gestoria luis - impostos lloguers

Amb l’any nou entraran en vigor modificacions en les lleis fiscals i en especial en els tipus de retenció d’algunes rendes. O almenys això és el que està previst. Mai podem estar del tot segurs, doncs és habitual que ens canviïn les lleis d’avui per demà i sense avisar.

Divendres, 04 Desembre 2015 12:19

Els plans de pensions desgraven en l'IRPF

blocs, gestoria luis - tributació

Els plans de pensions són una de les fórmules més habituals per pagar menys impostos en la declaració de la renda, ja que les aportacions que es realitzen al pla de pensions serveixen per reduir la nostra base imposable de l’IRPF.

blocs, gestoria luis - declaracio renta

L’ultima reforma de l’impost de successions a Catalunya, en vigor des de l’1 de gener de 2014, va suposar la minoració de les reduccions i de les bonificacions i, per tant, un increment del cost de les herències.

blocs, gestoria luis - canvis en la tributació

La reforma tributària feta a finals de l’any passat va incorporar mesures d’introducció diferida. Una de les més importants afecta a tots aquells autònoms que tributen pel règim d’estimació objectiva, és a dir, per mòduls.

Divendres, 09 Octubre 2015 12:07

El rescat d’un pla de pensions

blocs, gestoria luis - rescat pla de pensió

La tributació del pla de pensions ha estat modificada diverses vegades en els darrers anys. Us volem explicar a continuació com tributa el rescat del pla de pensions en l’impost sobre la renda.

Divendres, 10 Juliol 2015 13:38

La reforma de la reforma fiscal

Blocs, des de la gestoria-gestoria luis-reforma fiscal

El mes de juliol torna a ser un mes dens pel que fa a compliment d’obligacions fiscals. S’han de presentar les declaracions del segon trimestre: les retencions a compte dels rendiments del treball, del capital mobiliari, dels lloguers, els pagaments fraccionats, l’IVA i d’altres.

Pàgina 1 de 4

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: