Preguntes referents a la vacant

Olga Lorente. psicòloga socio-laboral

El nucli principal de l’entrevista i les preguntes relacionades seran referents al lloc de treball pel qual estem optant, algunes preguntes podrien ser.- Per què vol treballar a la nostra empresa?Quin interès tenim? Demostrar que és un interès real i argumentar-ho. Si coneixem l’empresa (prèviament ens hem d’informar) expressar què ens agrada de l’empresa i del sector.

-Per què l’hauríem de contractar? Què creu que té vostè i què altres candidats no tenen?

Resumint podríem fer una breu anàlisi de l’experiència, coneixements i competències professionals que ens poden servir pel lloc.Preguntes similars: Què té vostè que no tinguin els altres candidats? Si fos l’entrevistador/a es contractaria? Per què és vostè el millor per aquesta feina?Recomanacions: No n’hi ha prou amb dir que ets capaç de fer la feina, has de mostrar-ho amb evidències concretes.

- Què és el que més valora de la feina? L’objectiu és que volen saber què és el que més et satisfà i com ho aconsegueixes, pensa en les tasques que hauràs de fer, la relació amb els companys, el dia a dia a l’empresa i centra les despostes en això.- Té alguna pregunta a fer? Aquest és el moment per clarificar els dubtes que ens hagin quedat de l’oferta, l’organització o l’empresa. Ens servira per mostrar l’interès que tenim en l’oferta. Si no t’ho han explicat prèviament es pot preguntar pel departament en que treballaries, quin tipus de formació interna hi ha, els projectes nous ...

És un bon moment per preguntar quan tenen pensat acabar el procés de selecció, quina data d’incorporació tenen...Sol.licitar una targeta de contacte de la persona que ens ha entrevistat serà útil per poder fer seguiment de l oferta quan hagin passat uns dies.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: