La FAGEM explica les noves línies de finançament

Es poden sol·licitar a través dels promotors financers que la FAGEM posa a l’abast

La Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) ha organitzat una jornada amb la finalitat d’explicar als seus associats les noves línies de finançament que l’Institut Català de Finances (ICF) posa a disposició de les empreses i autònoms. Aquests finançaments es poden sol·licitar a través de la figura dels promotors financers que la FAGEM posa a l’abast dels empresaris de la comarca. De la mateixa manera, també ofereix acompanyament en la tasca de reunir la documentació, elaboració del projecte, la recerca de la millor opció financera i la presentació de la proposta als socis que vulguin accedir a un crèdit de l’ICF.A la jornada d’enguany va intervenir Antoni Vallès, director comercial de l’ICF, qui va explicar les línies de finançament de l’ICF, qui pot ser sol·licitant i per a quin tipus d’empresa estan pensades cadascuna de les línies. D’altra banda, les dues promotores financeres de la FAGEM, Immaculada Pulido i Salut Navarro, van presentar els procediments per a l’accés a les línies i el procés d’estudi i aprovació dels crèdits.El promotor financerEl promotor financer és aquell qui assessorarà les PIMES i autònoms adreçats sobre els productes de l’ICF, qui desestimarà les peticions que no superin un primer filtre, canalitzarà les peticions dels clients potencials i socis de l’entitat, i donarà suport al client en la tramitació dels impresos i preparació de documentació necessària.

Línies de finançament de l'ICF per a les empreses

Per una banda ofereix les Línies d'avals d'ICF i Avalis, que tenen per objectiu finançar el circulant de l'empresa avalant, l’ICF, un 50% de l'operació.Per altra banda, l'ICF treballa la Línia I+I per a empreses amb activitat o bé noves amb l'objectiu de la internacionalització, la innovació, la industrialització i el turisme. Pel que fa a la Línia d'Inversió, i amb la finalitat de fer inversions empresarials en actius fixes, l'ICF finança fins el 80% del projecte.Amb la Línia Capitalització, l'ICF ofereix préstecs per a ampliacions de capital i millora de la solvència de l'empresa. La Línia Inversió està pensada per a inversions empresarials en actius fixos i la Línia Capital Risc és per a empreses que inverteixin conjuntament amb inversors privats o Business Angels.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: