Imprimir aquesta pàgina

90 per cent d’ocupació als hotels del Maresme

La Setmana Santa dispara els índexs turístics

Turisme hotel Atenea

Aquesta Setmana Santa els allotjaments turístics de la ciutat de Barcelona i la costa metropolitana fregaran el ple, especialment durant el cap de setmana llarg que va de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua. Les expectatives als hotels de la costa del Garraf i del Maresme són de superar el 90% d'ocupació, mentre que a Barcelona ciutat la xifra se situa en el 85%.

El president del Gremi d'Hostaleria del Maresme, Jordi Noguera, assegura que a la zona nord de la comarca la previsió actualment és del 87% d'ocupació mitjana, però amb una perspectiva "creixent", si el temps acompanya, podent arribar a superar el 90%, especialment entre Divendres Sant i Diumenge de Pasqua.

Els turistes que visitaran el Maresme aquests dies són majoritàriament famílies, tot i que també hi haurà un nombre destacats de grups d'esportistes provinents d'Alemanya i França, que aprofiten aquestes vacances per realitzar estades a la costa. "Les perspectives són força bones no només per la Setmana Santa. La del 2017 pot ser una molt bona temporada", assegura.