Multivac contractarà cinc estudiants del Biada a l’any

Conveni entre l’institut i l’empresa de Packaging per reforçar la FP Dual per als pròxims tres anys

  • Redacció
  • Dimarts, 21 Març 2017 09:43

Firma del conveni amb Multivac

L’empresa Multivac s’ha compromès a contractar un total de 15 estudiants de cicles formatius de grau mitjà i superior de caràcter dual de l’Institut Miquel Biada en els pròxims tres anys, a raó de cinc alumnes per any. Aquest conveni significa un pas més en l’aposta per promoure la formació dual, que combina els estudis a l’aula amb pràctiques remunerades en empreses. Així doncs, Multivac oferirà estades a l’empresa als alumnes dels cicles formatius vinculats a aquest conveni, mitjançant contractes laborals o beques, perquè puguin compaginar els seus estudis amb una feina al llarg del cicle formatiu. El contracte de formació i aprenentatge es farà a alumnes menors de 30 anys i, el salari que percebran, serà d’acord amb el conveni propi de l’empresa.

Multivac també es compromet a col·laborar amb l’Institut per establir una borsa de treball per facilitar la inserció laboral de l’alumnat i a col·laborar en la formació tècnica del professorat, proporcionant l’accés gratuït als cursos de formació, actualització tecnològica i material didàctic. L’Ajuntament, per la seva banda, es compromet a impulsar l’oferta dels cicles formatius de grau mitjà i superior, i a estudiar la possibilitat d’adequar periòdicament el contingut curricular d’aquests cicles formatius a les necessitats del sector, a proposta de la comissió de seguiment.

Multivac és una multinacional alemanya que fabrica maquinària per a “packaging”. Té la planta de producció a Sant Cebrià de Vallalta –on faran les estades els alumnes- i recentment s’ha instal·lat al TecnoCampus Mataró-Maresme les oficines i els serveis tècnics. Multivac és considerada una empresa de l’anomenada indústria 4.0, vinculada a les noves tecnologies. L’empresa és generadora d’ocupació d’alta qualificació, especialment adreçada a estudiants de les branques d’enginyeries. Actualment dóna feina a 77 persones.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: