Imprimir aquesta pàgina

Carrefour lliura el premi a la millor PIME agroalimentària a Torrons Vicens

L'entrega, celebrada a Sant Vicenç de Montalt, va reconèixer també Productes Artesanals de Valls

Premis Carrefour

Carrefour ha entregat aquesta setmana el “Premi a la Millor PIME Agroalimentària de Catalunya” a Torrons Vicens. Per la seva banda, el premi a '"Empresa més Innovadora” ha recaigut en Productes Artesanals de Valls.

Les empreses guardonades amb el guardó, que s'entrega cada dos anys, han estat escollides per votació dels clients de Carrefour que van visitar la campanya “Productes Catalans”, celebrada del 9 al 27 d’octubre, als hipermercats de la marca a Catalunya. La mostra va comptar amb la presència de 60 empreses catalanes i 200 productes locals. En aquesta línia, el model comercial de Carrefour integra els productes locals i regionals a la seva oferta habitual. La companyia va mantenir el passat exercici relació comercial amb 1416 empreses catalanes.

Tradició i innovació

Tradició i innovació es complementen a les empreses premiades per Carrefour. Torrons Vicens és una empresa familiar situada a Agramunt (Lleida), de llarga tradició torronera, ja que porta elaborant torrons tradicionals i altres especialitats des del 1775. L’actual propietari i Mestre Torroner ha incorporat a l’empresa també la innovació, amb creacions com el torró de gin tonic, i ha afegit nous gustos, sabors i textures als torrons clàssics.

Al mateix acte, es va entregar també el premi a l’Empresa més Innovadora a Productes Artesanals de Valls. Aquesta empresa, que compta amb més de 100 anys de tradició, ha renovat recentment les seves instal·lacions on elaboren, fidels a l’herència rebuda, productes tradicionals artesanals -com la llonganissa de Valls, el fuet o la botifarra cuita-, amb les millors matèries primeres.

L'entrega de guardons es va fer a l'Hotel Turó del Sol de Sant Vicenç de Montalt, amb la presència de Domènec Vila Navarra, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, i Agustín Ramos, Secretari General de Centres Comercials Carrefour S.A.