Pisos i un parc a l'antiga Seat Prades

Es presenta el projecte urbanístic en aquest punt de l'Havana, que dibuixa una "U" d'habitatge amb l'interior de zona verda

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dimecres, 14 Novembre 2018 17:51

Ciutat 2017/2018, seat prades

L’Ajuntament de Mataró està treballant en la proposta de transformació dels sòls industrials en desús del sector Maresme-Toló, comprès entre el Camí Ral, els carrers de Toló i de Juan José Navarro i l’avinguda del Maresme, on s’ubicava l’antic concessionari Prades.

El Pla de millora urbana de l’àmbit preveu edificar habitatges amb locals per a ús terciari-comercial i mantenir una reserva mínima del 42% per a sòl públic, amb què es guanyarà espai per als vianants amb la reurbanització dels carrers del voltant i amb un nou parc urbà que acostarà la ciutat al mar.

El famós "obrir-se al mar"

El nou planejament de l’àmbit està en la línia d’actuacions urbanístiques anteriors fetes per l’Ajuntament amb l’objectiu d’acostar la ciutat al mar tot endreçant la façana litoral.
El Pla de millora preveu integrar el sector a la ciutat mitjançant la reurbanització dels carrers que l’envolten. Tot i que el projecte d’urbanització acabarà de concretar l’aspecte dels vials, la previsió és que el carrer de Juan José Navarro gairebé dobli amplada (dels 10 metres actuals a 15 metres d’ample i 3 més d’espai públic sota els porxos dels edificis) i que el carrer de Toló també guanyi espai per als vianants gràcies a les futures construccions porxades.

30 per cent d'HPO
La proposta planteja la projecció de tres cossos lineals d’edificis d’habitatges disposats en forma d’U amb façana als carrers de Juan José Navarro, de Toló i Camí Ral, amb diferents altures adaptades a cada vial. Els edificis configuren un pati obert d’ús privatiu que s’obre a un parc urbà públic que arriba fins a l’avinguda del Maresme. El sostre màxim per a habitatge és de 7.858,25 m², un 30% del qual serà habitatge protegit. Es preveu un mínim de 1.500 m² de sostre terciari i comercial.

Ciutat 2017/2018, seat prades

Els veïns volen un altre casal de gent gran

L’Ajuntament estudia destinar a equipament per al barri el sòl corresponent al 10% de l’aprofitament urbanístic que s’obtindrà per cessió gratuïta en el procés de reparcel·lació del sector, i poder atendre així les demandes veïnals per disposar d’un nou casal de la gent gran.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: