Imprimir aquesta pàgina

Bankia i la Fundació Iluro convoquen ajuts per donar suport a projectes socials

La ‘Convocatòria d'ajuts d'Acció Social 2019’, dotada amb 30.000 euros, es posa en marxa per tercer any consecutiu. Busca donar suport a projectes socials del territori

Ciutat 2017/2019, Fundacio Iluro-Accio Social ajuts projectes socials

Bankia i la Fundació Iluro han anunciat aquesta setmana, i per tercer any consecutiu, la convocatòria dels ajuts destinats a aquells projectes socials que es portin a terme a la comarca del Maresme.

Amb un pressupost total de 30.000 euros, la ‘Convocatòria d'ajuts d'Acció Social 2019’ està dirigida a entitats sense ànim de lucre que desenvolupin la seva activitat a la comarca i que presentin projectes socials centrats en la formació i l'orientació dirigida a l'ocupació, al desenvolupament del medi rural o a la millora de la qualitat de vida de les persones i els col·lectius en risc d'exclusió social.

En aquest sentit, Bankia i la Fundació Iluro es dirigeixen especialment a aquelles entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes socials orientats, per exemple, a “fomentar l'ocupació i millorar la qualitat de vida de la gent gran, les persones amb discapacitat o les persones de col·lectius en risc d'exclusió social a la comarca del Maresme”.

Ajut màxim
Les entitats que vulguin participar en la convocatòria d'ajuts de fins a 8.000 euros,
poden presentar els seus projectes fins al 29 de març.

Els projectes que vulguin participar en la convocatòria d'ajuts poden presentar-se des del divendres dia 8 de març i fins al 29 del mateix mes.
Segons s'ha explicat des de l'organització, cada projecte podrà rebre un suport econòmic de màxim 8.000 euros.

Les entitats sol·licitants es podran registrar a través de les pàgines web de la Fundació Iluro (www.fundacioiluro.cat) o de la web de 'Bankia en acción' (enaccion.bankia.com/convocatorias). Allà les entitats poden presentar la seva sol·licitud de forma en línia.

Les entitats i els projectes que hagin estat seleccionats en aquesta ‘Convocatòria d'Acció Social 2019’ es coneixeran a finals del mes de maig d'aquest mateix any.