Imprimir aquesta pàgina

Instruments d’autogestió col·lectiva per a cooperatives

El dimarts 26 de març tindrà lloc la formació "Reglament règim intern amb perspectiva de gènere" promoguda per Coop Maresme

Ciutat 2017/2019, colectiva cooperatives

Amb la visió d’assolir coneixements teòrics i pràctics d’una bona gestió en els aspectes relacionals amb la sostenibilitat del projecte, des d’una perspectiva de l’economia feminista, Coop Maresme proposa la formació “Reglament règim intern amb perspectiva de gènere”.

“Les empreses i entitats de l’Economia Social i Solidària prioritzen les persones per damunt del capital, és per això que hem d'aplicar una perspectiva de gènere al Reglament de Règim Intern, com a un instrument d'autogestió de la cooperativa que ajudi a no reproduir les lògiques del mercat, i esdevinguin un espai d'alliberament de dinàmiques patriarcals”, assegura Ana Muñoz, formadora de la jornada i integrant de l’equip tècnic de Coòpolis (Ateneu Cooperatiu de Barcelona).

Aquesta formació que se celebrarà a Cafè de Mar el dimarts 26 de març, va destinada especialment a aquelles c​ooperatives de treball i entitats que vulguin treballar el Reglament de Règim Intern i conèixer el Règim Laboral de les cooperatives. Així com persones emprenedores i persones interessades en l’economia social i solidària.

Serà una bona oportunitat per plantejar propostes per a “superar la dicotomia de l'esfera pública/economia productiva i l'esfera privada/economia reproductiva”, en paraules de la formadora, a través d’una formació enfocada a la consolidació de les cooperatives.

Les persones interessades es poden inscriure a l’acte en el següent enllaç; bit.ly/regim-intern-coopmaresme, consultar el web de Coop Maresme o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Informació de contacte: www.coopmaresme.cat // twitter.com/coopmaresme // facebook.com/coopmaresme