Imprimir aquesta pàgina

Mas veu Fernández com el més preparat "per endreçar la ciutat"

El candidat reivindica el paper de lideratge de Mataró dins Catalunya

Quim Fernàndez

El candidat a alcalde, Quim Fernàndez, reivindica el paper protagonista que jugarà Mataró en la construcció del nou país, un procés en què caldrà “lideratge i valentia”. Fernàndez ho va dir en el discurs de presentació de la candidatura de CIU a Mataró divendres passat al Teatre Monumental amb la presència del President de la Generalitat, Artur Mas.

“Tenim davant nostre uns mesos, potser uns anys, apassionants”, va dir el candidat, assegurant tenir “molt clar el que vull pel meu país i per a la meva ciutat”. “El nou país que hem de construir de baix a dalt; des de la base i des del municipalisme”, va afegir. “A Mataró hem estat líders i capdavanters durant molt de temps i ho volem tornar a ser”, va concloure.

El Benestar Social i les persones, segons Fernàndez, seran "el gran eix del nostre programa electoral pels pròxims quatre anys”, juntament amb “la promoció externa de la ciutat i la formació a tots els nivells, que han de ser font de feina pels mataronins”. El candidat va aprofitar per referir-se a la candidatura, que va definir com “un excel·lent grup d’homes i dones, carregats d’il·lusió, que volem millorar la ciutat, i ho volem fer amb el suport de tota la ciutadania”. “Canviem el capità però no canviem de projecte ni de rumb”, va resumir.

El més preparat

Abans de l’alcaldable, el president de CIU i de la Generalitat, Artur Mas, va recordar sobre la ciutat de Mataró que quan CiU va entrar al govern ara fa quatre anys es van trobar amb un ajuntament “endeutat fins a les orelles” i malgrat que “potser no s’han fet tantes obres, sí que amb menys recursos i més deute s’ha fet més política social, que durant dècades d’altres ajuntaments”. Pel president, això demostra “una característica important d’aquest equip de govern, i és que té clar que la primera obligació és ser a prop de les persones concretes”.

El president Mas va assegurar que la persona que avui està “més preparada per endreçar la ciutat i donar-li la nova volada per exercir la capitalitat és Quim Fernàndez i l’equip que l’acompanyarà” i va dir, confiat, que “la pròxima vegada que vingui a Mataró et diré alcalde”.