Imprimir aquesta pàgina

Ciutadans denuncia la crema d’una bandera espanyola

Asseguren que un grup de l’esquerra radical l’haurien sostret d’una parada que el partit tenia a la Plaça Santa Anna

Bandera espanyola cremada

L’agrupació local de Ciutadans a Mataró va denunciar aquest dimarts al vespre a través de les xarxes socials, que un grup de joves “de l’esquerra independentista radical” van cremar una bandera espanyola que van extreure de la parada que el partit havia instal·lat a la Plaça Santa Anna de Mataró.

Segons va explicar el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Juan Carlos Ferrando, a El Periódico de Catalunya, “un grup de trenta joves es va concentrar davant la parada cap a les vuit del vespre i un d’ells ha provocat un estira i arronsa per la bandera fins que ha aconseguit endur-se-la i l’han cremat davant nostre”.

Ciutadans també va relatar a través del seu compte de Twitter que la crema de la bandera havia anat acompanyada de la crema d’una constitució espanyola. Un fet que hores més tard i també a través de les xarxes, l’associació Jovent Mataroní Jovent Mataróva admetre  i va explicar que l’incident amb la bandera s’havia produït en el marc d’un acte contra la constitució en el qual es va cremar la reproducció a gran escala de la Carta Magna.