Treballar en favor de les polítiques de gènere: el III Pla d'Igualtat de gènere

La Junta de Govern aprova aquest document que estableix les polítiques a seguir els pròxims 4 anys

Especials 2017/2018, centre de la dona CIRD

El III Pla d’Igualtat de gènere per a la ciutadania de Mataró 2018-2022 (III PIGCM 2018-2022) es va aprovar en la Junta de Govern i es tracta d'un document amb la voluntat política de continuar treballant en favor de les polítiques de gènere, d'erradicar la violència i d'afavorir la transformació de la ciutat en un espai més equitatiu i just per a tothom. Es tracta d’un instrument de planificació estratègica i marc de referència bàsic que és fruit d’un procés d’elaboració en el qual han participat els diferents serveis municipals, les entitats de dones, aquelles que treballen per la igualtat de gènere al municipi i altres agents socials.

El Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) i el Consell Municipal per a la Igualtat Dona-Home, futur Consell Municipal per a la Igualtat de Gènere, són un servei i un òrgan de participació fonamental per aconseguir els objectius plantejats en aquest document.

La campanya 'Totes i tots som Mataró'

El pla aposta per ampliar la concepció de la perspectiva de gènere i integrarà totes les polítiques relacionades amb el gènere que es portaran a terme a Mataró: les d’igualtat i les de diversitat afectivosexual i de gènere. Durant la durada d’aquesta pla s’afegirà la diagnosi de la realitat LGTBI al municipi en la qual s’està treballant amb la campanya 'Totes i tots som Mataró'.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: