Imprimir aquesta pàgina

L’Ajuntament de Mataró celebra "la victòria" contra el macroprostíbul

Tots els grups polítics insisteixen que el projecte “ no encaixa” a la ciutat

Tots els grups contra els prostíbuls

L’Ajuntament de Mataró ha celebrat que el jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona hagi denegat a l’empresari Josep M. Colomer Ribot la llicència per construir un macroprostíbul al polígon les Hortes del Camí Ral, als afores de la ciutat. Aquest dilluns, després de l’ACN avancés la decisió judicial, els nou grups municipals han comparegut per mostrar la seva “satisfacció” vers l’impediment per obrir el bordell. “El jutjat ha estat prou clar: ha dit que no té dret a què se li reconegui el permís d’obres perquè la llicència que tenia està caducada i, en tot cas, aquella llicència era per a un edifici industrial”, ha resumit l’alcalde, David Bote, que ha insistit que el projecte del macroprostíbul “no encaixa” a la ciutat.

Bote ha assegurat que la interlocutòria del jutge “referma” el posicionament que ja va expressar el consistori el febrer del 2018, quan va advertir el promotor que no disposava de llicència per tirar endavant les obres. Al mateix temps, l’alcalde ha defensat que els grups polítics volen que la ciutat es basi en un “desenvolupament econòmic modern, sostenible i socialment responsable”. 

“Volem que Mataró sigui al mapa perquè som innovadors, apostem per la cultura, valorem el talent de la nostra agent i aspirem a l’excel•lència dels serveix públics”, ha afegit David Bote, assegurant que “un macroprostíbul, sense cap mena de dubte, no encaixa en aquest full de ruta i perjudica la imatge de la ciutat”.