Imprimir aquesta pàgina

El CAP de Cirera-Molins comptarà amb quatre noves consultes al desembre

La instal·lació dels mòduls prefabricats suposa una ampliació del centre com a mesura provisional fins la construcció del nou edifici

CAP Cirera Molins

El CAP de Cirera-Molins comptarà amb quatre noves consultes al desembre. Les obres han començat aquesta setmana i consistiran en la instal·lació d’uns mòduls prefabricats a la part posterior del centre. Amb la col·locació d’aquests nous mòduls, el CAP disposarà de quatre noves consultes mèdiques (en els mòduls hi haurà tres consultes i un despatx, i a l’edifici s’allibera un despatx que es converteix en consulta). S’ha estimat una durada de dos mesos per l’execució total de l’obra i l’equipament de les consultes.

La instal·lació d’aquests mòduls prefabricats suposa una ampliació del centre com a mesura provisional fins que es faci realitat la construcció del CAP

El passat mes de maig, l’Ajuntament de Mataró va aprovar les modificacions del Pla de millora urbana i del Pla especial d’equipaments Mataró-Nord per la construcció d’un nou CAP Cirera-Molins molt a prop de l’actual, a la cantonada de la carretera de Cirera amb la ronda de Frederic Mistral.

El nou edifici tindrà un sostre edificable d’uns 1.700 metres quadrats, amb planta baixa i un màxim de dues plantes superiors. Les obres es duran a terme per part de la Generalitat, i es fan a requeriment del Servei Català de la Salut (SCS).