La jornada solidària de la Fira aconsegueix 13 tones d’aliments

Mataró és converteix en pionera amb aquesta iniciativa de Càritas i Creu Roja

  • Redacció
  • Dimecres, 29 Maig 2013 13:11

Jornada Solidària Fira 2013

La jornada solidària a la Fira d’atraccions acaba amb 13.000 quilos d’aliments recollits, 13 tones. Un èxit absolut que confirmava l’èxit de l’estratègia solidària a través de la que els mataronins podien aconseguir fitxes per a les atraccions a canvi de donar aliments necessaris per als més desfavorits.

Els 13.000 quilos aconseguits en un sol dia aniran destinats a Càritas Interparroquial i Creu Roja. En declaracions a Mataró Ràdio, la tècnica de Creu Roja Jordina Gual explicava la “grata sorpresa” que ha suposat la resposta dels mataronins. La proposta, que va superar les expectatives de l’organització, va aconseguir que la gent portés, principalment, productes com oli, llet, galetes, llegums o pasta. Gual explica que, una vegada recollits els aliments, ara caldrà fer-ne una bona distribució.

Mataró, pionera

Amb aquesta jornada solidària a la Fira d’atraccions, Mataró ha estat pionera a tot Catalunya en organitzar una campanya d’aquestes característiques. La iniciativa ha estat possible per la col·laboració del Gremi de Firaires de la Província de Barcelona, així com Promoció Econòmica de l’ajuntament.