Imprimir aquesta pàgina

Campanya d’Haribala per poder obrir una granja a l’Índia

L’ONG mataronina demana ajuda i recaptar uns 3.000 euros

Ciutat 2013, Haribala

L’Associació per a la col·laboració i el desenvolupament del tercer món HARIBALA va néixer a Mataró l’any 2001. Els seus inicis estan marcats per l’apadrinament d’un petit nombre de nens a la zona de Koilakuntla, poble d’on és originari el fundador de l’entitat, i d’altres viles dels voltants. El nombre de nens i nenes apadrinats ha anat augmentant al llarg dels anys fins arribar a uns 350; tots ells es beneficien dels donatius que socis i col·laboradors aporten cada any.

Campanya de micromecenatge

Ara aquesta ONG ha encetat una campanya a través de la plataforma de crowfunding Project per tal de finançar un projecte solidari: ampliar la granja que tenen en un centre d’acollida de menors i infants en situació de risc a Koilakuntla (Índia).

Els diners que aconsegueixin serviran per cobrir les necessitats alimentàries de tots els nens del centre (carns, ous i llet, principalment) i la comercialització dels productes sobrants per tal de garantir la sostenibilitat del centre mitjançant l’entrada de més ingressos. L’objectiu és recaptar 3.278 euros, dels quals en porten 430. Queden 34 dies perquè aquest segon termini acabi.