ERC, ICV-EUiA i VoleMataró se sumen a la reclamació de millores al servei de Mataró Bus

Els tres grups municipals reivindiquen que s'adequï el nou pla de mobilitat i donen suport als treballadors

  • Redacció
  • Divendres, 16 Octubre 2015 11:41

ERC, ICV Volem Mataró Bus

L'intercanvi de retrets entre Mataró Bus i els seus treballadors dels darrers dies ha fet que alguns grups municipals hagin entrat al debat. ERC, ICV-EUiA i VoleMataró han emès un comunicat en el que expliquen que cal introduir "millores urgents" en el servei de Mataró Bus i que cal impulsar un nou Pla de Mobilitat.

Els portaveus dels tres grups municipals, Francesc Teixidó (ERC), Esteve Martínez (ICV-EUiA) i Montse Morón (VoleMataró) van fer un recorregut en un dels autobusos de línia acompanyats de membres del comitè d'empresa que, segons afirmen, ha servit per constatar que calen actuacions per "aconseguir un transport públic útil per a la ciutadania". A més a més, denuncien que "hi ha barris sense servei el cap de setmana, autobusos antics, dificultat d'accés per a les persones amb mobilitat reduïda i centenars de punts negres al llarg de tots els recorreguts". La revisió d'aquests aspectes seria clau, segons el comunicat, per tenir un transport públic "de qualitat" i amb "més usuaris i usuàries que en facin ús".

Així mateix, els portaveus dels tres grups municipals van voler fer evident el suport que donen als conductors de Mataró Bus en el conflicte laboral que tenen obert amb l'empresa concessionària i van reclamar l'actualització del Pla de Mobilitat, vigent des del 2005, perquè "s'adeqüi a la realitat".