Imprimir aquesta pàgina

25 anys de Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Els dies 8 i 9 de juliol les piscines mataronines se sumen un any més a aquesta iniciativa solidària d'abast català

Cinema 2017/2018, mulla't

Aquest any torna el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, una iniciativa solidària que pretén visibilitzar la malaltia i que, de fet, arriba a la seva edició número 25. Un quart de segle convidant els catalans a capbussar-se solidàriament per una bona causa i, alhora, difonent la realitat d'aquesta malaltia.
Entre un 3 i un 10 per cent de les persones que es diagnostiquen d'esclerosi múltiple cada any són nens i nenes.
Les activitats se celebraran en més d’un centenar de centres i piscines que organitzen activitats per tota Catalunya durant el 7 i 8  de juliol.

Ciutat 2017/2018, moute amb el cor

Quatre piscines locals
A Mataró hi col·laboraran la Piscina Municipal amb un salt multitudinari en el que hi participaran les persones que hi ha a la piscina el 7 de juliol a les 9 del matí.
Al Centre Atlètic Laietània que celebrarà el salt el 8 de juliol a les 10h, encara que en aquest últim l’activitat serà exclusiva pels socis. Aquest mateix dia a les 9 del matí, el Centre Natació Mataró i El Sorrall obriran les portes a tothom qui vulgui col·laborar i se celebraran activitats diverses. Els no socis d’El Sorrall hauran de pagar una entrada que anirà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Venda de marxandatge

En tots els espais hi haurà un punt habilitat per fer donacions i per comprar productes del Mulla't, ja que a més de les donacions, la campanya es finança a partir de la venda de marxandatge.  Al web de la campanya ja es pot trobar un catàleg amb productes com ara samarretes a 12 euros, tovalloles a 17 i llibretes a 10. Tots els fons recaptats es destinaran a la investigació contra aquesta malaltia degenerativa que, de moment, no té cura.

Cinema 2017/2018, mulla't
Activitats especials a l'aigua
Les piscines mataronines programen diverses activitats per fer més atractiu el mullar-se per una bona causa. Així, a la Piscina Municipal trobarem Bany lliure, bateig d’immersió, natació amb aletes, activitats lúdiques i tómbola i al Centre Natació Mataró Aigua gim i bateig de submarinisme. Al Laietània els socis tindran inflables per infants a la piscina. Tot ajuda a sumar gent.