Imprimir aquesta pàgina

Identifiquen en un mapa els punts de violència masclista

La Forja fa pública la “Ruta del masclisme”

Ciutat 2017/2018, rutes masclisme

 Coincidint amb el 25-N, l’organització política La Forja va presentar la que anomenen “Ruta de la Violència Masclista a Mataró”. Es tracta d’un mapa virtual (que es pot consultar a www.rutadelmasclisme.cat) on s’hi assenyalen el que defineixen com “aquells punts de la ciutat que perpetren, a diferent escala, expressions de violència masclista alhora que s’explica el perquè”. Igualment el projecte té esperit col·laboratiu pel que es poden proposar nous punts per incorporar a la Ruta.

Identificar violències

Des de la Forja expliquen la seva intenció: “Volem posar de relleu la violència estructural que encara patim, que molts cops no és prou visible, i demostrar que encara queda molt camí per poder viure tranquil·les, sense pressions estètiques constants, sense por d’anar pel carrer soles, anant segures a la feina i a l’escola, sentint-nos lliures per decidir la nostra vida sense que ningú s’hi interposi pel mig”.
Tot i ser presentada en motiu del 25-N, es preveu que sigui una campanya amb continuïtat, on constantment es puguin afegir o retirar punts de la ruta.