Revifa la Taula d’Entitats de Rocafonda - El Palau - Escorxador

L’objectiu és fer xarxa entre les entitats de la zona i organitzar activitats conjuntes

Taula d’Entitats de Rocafonda-El Palau-Escorxador

La  s'ha reactivat gràcies a la implicació del teixit associatiu. Aquest espai participatiu, coordinat i dinamitzat per l’Agència de Suport i Serveis a les Entitats, va ser l’encarregat d’organitzar la Mostra d’Entitats del territori entre els anys 2010 i 2015. Ara s'ha volgut donar un nou impuls a la cohesió social i territorial recuperant el projecte comunitari. Mitjançant el treball col·laboratiu, les associacions que en formen part proposaran una activitat per celebrar conjuntament aquest 2020.

De moment s'han organitzat dues reunions. En la primera, que va tenir lloc l’octubre del 2019, van assistir-hi vuit entitats. En la segona, feta aquest febrer, s’ha doblat la participació i s'ha superat la vintena de persones assistents.

La porta està oberta a totes les entitats que s’hi vulguin sumar, ja que l'objectiu és arribar a més col·lectius i esdevenir encara més representativa de la realitat social, cultural i esportiva dels barris.

Formen part de la Taula d'Entitats l’Associació de Veïns de Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí, l’Associació de Veïns d’El Palau, l’Associació de Veïns de Les Santes – Escorxador, el Centro Cultural de Rocafonda, l’Associació Social i Cultural Badenya, l’Associació Cultural Llibre Viu, l’Associació Espai Joäo Martí, el Club Futbol Rocafonda, l’Associació d’Ajut Social Maná Mataró, l’Associació Siniñesigui dels Emigrants de Mali a Catalunya, l’Associació per al Desenvolupament de Manconomba ADEMA, el Grup Sardanista Mataró, la Parròquia de Sant Simó i Sant Pau, la Comunitat Islàmica de Mataró Alouahda, l’Associació Confraria Coronació d’Espines, la Fundació Louts Blau, Càritas i Creu Roja. A més, també hi són presents els serveis municipals que tenen una implicació directa en el territori com són la Biblioteca Antoni Comas, l’Espai Jove de Rocafonda, Patis Oberts de Rocafonda, l’Oficina de Barris i l’Escola de Formació d’Adults Can Noè.

El banc del temps a Rocafonda

La Fundació Hospital ha entrat a formar part de la Taula d'Entitats a través del Banc del Temps de Rocafonda, un dels projectes guanyadors dels premis Fem Mataró 2022 per a entitats, que s’implementarà aquest 2020 al barri. La iniciativa vol promoure la igualtat d’oportunitats per a la cohesió social entre els veïns  del barri.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: