L'ajuntament facilita a través d'internet fer denúncies de trànsit

El PP ho critica afirmant que hi veu un simple interès recaptatori

Des de fa uns dies el web municipal de l'ajuntament facilita un nou tràmit a través d'internet, concretament donant la possibilitat de descarregar-se l'imprès per poder denunciar infraccions de trànsit. D'aquesta manera qualsevol ciutadà que sigui testimoni d'alguna infracció la pot denunciar omplint el citat imprès, amb la condició que presenti dues fotografies (del lloc i del vehicle) o dos testimonis. Tot i això, l'imprès haurà de ser lliurat en mà a la Policia Local, les Oficines d'Atenció ciutadana o qualsevol centre cívic.

El grup Popular ho critica
A banda de mostrar-se sorpresos pel fet, el Partit Popular ha expressat el seu desacord amb la mesura, ja que considera que és feina de la policia veure les infraccions de trànsit i no pas dels ciutadans. El portaveu Paulí Mojedano hi veu interès econòmic al darrera: “El Govern Municipal te en les multes i sancions una important font d’ingressos (l'any 2005 per exemple per concepte de multes i sancions s'ha ingressat un 32,5% mes del previst); si a més de la policia ara fins i tot el teu veí pot denunciar-te per haver estacionat incorrectament, aquests ingressos creixeran encara mes". Els populars creuen que seria més beneficiós fomentar les tasques preventives.El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: