S’inicien les obres a la coberta de la Presó

La nova coberta també serà de fusta i tindrà la mateixa forma de l’actual

  • Redacció
  • Dimecres, 08 Juny 2016 10:40

Presó

L’Ajuntament de Mataró ha iniciat les obres de substitució de la coberta d’una part de l’edifici de la Presó. Durant els treballs de reparació de cobertes i baixants efectuats el 2015 es va detectar que la coberta del cos rectangular de l’edifici estava afectada per tèrmits. Es va fer el tractament per desinsectar l’immoble però l’estat de degradació de l’estructura de fusta no garantia l’estabilitat de la coberta, per la qual cosa es van desallotjar i reubicar les entitats que utilitzaven l’edifici.

Les obres a realitzar consisteixen en la substitució de la coberta del cos rectangular de l’edifici, que té una superfície de 325 metres quadrats. La coberta actual es desmuntarà incloent tota l’estructura de fusta, suport i tots els elements de la zona. La nova estructura serà de fusta, amb un tractament especial insecticida i fungicida.

Durada de quatre mesos

Per fer el cobriment s’utilitzaran les teules desmuntades de la coberta existent i es tornaran a muntar les xemeneies. La nova coberta tindrà la mateixa forma que l’actual. Es preveu reconstruir el badalot existent.

Les obres estan adjudicades a l’empresa Civil Stone S.L., i tenen una durada prevista de 4 mesos. El pressupost d’adjudicació és de 143.957,06 euros.

L’actuació està subvencionada per la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona (88.162,23 euros) i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (43.574 euros). La resta del finançament va a càrrec de l’Ajuntament.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: