Imprimir aquesta pàgina

Un altre 3 de 9, aquest cop a Caldes

Els Capgrossos descarreguen al tercer cop enguany el 4 de 8 amb l'agulla

El peu del 3 de 9 dels Capgrossos a Caldes

Per inèrcia positiva i bon estat de forma, els Capgrossos van prosseguir amb la ratxa de castells de 9 ahir dimecres, a Caldes de Montbui, que hi era Festa Major. Els de la camisa blava feia 14 anys que no es personaven a la plaça de la Font del Lleó i ho van fer amb pocs efectius però moltes ganes de seguir augmentant la nòmina de "nous" amb un altre 3. Va ser un 3 de 9 més esquerp, menys dominat que els últims i sobretot a la descarregada va mostrar-se incòmode. Però és un altre 3 de 9 i ja en van onze aquest 2016.

L'altra gran notícia de la jornada pels de blau va arribar en tercera ronda i és que per fi, a la tercera, es va poder descarregar el 4 de 8 amb l'agulla. Aquest castell havia quedat incomplet tant el juliol a Premià de Mar com a Esplugues el setembre però aquesta vegada el pilar es va poder descarregar, després d'un quatre correcte en la major part dels trams d'execució del castell. Un 5 de 8 funcionarial, sense angúnies ni elegàncies, va ser el castell de sortida i el pilar de 6 la carta de comiat.

A Caldes de Montbui els Castellers locals van brodar una senyora actuació doblant els sets amb el pilar. Van fer 3 de 7, 4 de 7 amb l'agulla i 3 de 7 amb l'agulla. La millor actuació la van signar els Minyons de Terrassa també amb el 3 de 9, el 5 de 8, el 3 de 8 amb el pilar i un senyor pilar de 7.