Els Capgrossos ja són de 9

La colla local descarrega a la plaça de Santa Maria el primer 3 de 9 amb folre de la temporada, mantenint el bon ritme de la temporada

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dimarts, 06 Juny 2017 10:56

21è Aniversari Capgrossos - plaça Santa Maria

Cares de concentració, però no de dubte, eren les dels castellers de Mataró un cop van haver descarregat el 4 de 8 en primera ronda. L’objectiu per llavors era clar: descarregar el primer castell de 9 de la temporada. I així va ser, un 3 de 9 amb folre executat amb precisió que no va cedir a les petites batzegades, amb un tronc que va pujar amb finor i el folre sempre a lloc. Per últim, una torre de 8 amb folre defensada amb concentració. I és que els de la camisa de color blau marí porten un inici de temporada constant i sense ensurts: ja és la segona torre de 8 amb folre que descarreguen després d’estrenar-la a Gràcia i ara es posen a la butxaca el primer 3 de 9 amb folre.

Les dues colles convidades a la plaça de Santa Maria de Mataró, els Marrecs de Salt i els Castellers de Sants, van optar per la torre de 8 amb folre com a castell de major dificultat. També van descarregar, en primera i tercera ronda respectivament, el 3 de 8 i el 4 de 8, finalitzant amb un vano de 5 pisos cada colla.

El pilar de 6 es resisteix
Els Capgrossos de Mataró van cloure la celebració del seu XXIè aniversari amb dos pilars de 5 i deu pilars de 4 pisos, descartant l’anhelat pilar de 6, que encara no han portat a plaça cap vegada aquest any tot i mantenir el tronc de la temporada passada.
21è Aniversari Capgrossos - plaça Santa Maria

La prèvia a l’Havana

El dissabte a la tarda, com a prèvia a l’aniversari, la colla local va actuar en solitari al barri de l’Havana amb motiu de les Festes de Primavera del barri. Tot i l’escàs públic i el tampoc elevat nombre de camises blau marÍ a la diada celebrada davant de Can Marfà, els Capgrossos van descarregar amb èxit el 3 de 7, seguit d’un 4 de 7 i un 4 de 7 amb agulla.