Torna 'West Side Story'

A partir de juliol, Spielberg iniciarà el rodatge del 'remake'

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 25 abril 2019 10:48

Cinema 2017/2019, steven spielberg

Ja falta menys perquè Steven Spielberg comenci a rodar una nova versió de 'West Side Story'. Ho farà a partir de juliol, després d'enllestir la cinquena entrega d''Indiana Jones'.

El director recupera així la mítica història d'amor entre en Tony i la Maria, i per a fer-ho comptarà amb actors llatins, segons han volgut avançar els productors de la pel·lícula.

Per ara, Spielberg ja ha triat els dos protagonistes del 'remake' entre més de 30.000 candidats. Ansel Elgort (conegut per films com 'Baby Driver' o 'Bajo la misma estrella') i la debutant Rachel Zegler han estat els escollits. La resta de papers seran per a un repartiment molt jove, format per Ariana DeBose, David Alvarez (qui va guanyar un Tony el 2009 pel seu treball a 'Billy Elliot: The Musical'), Josh Andrés Rivera, Mike Faist o Ana Isabelle. Els veterans Corey Stoll (vist a sèries com 'House of Cards' o 'Girls') i Brian d'Arcy James se sumen a aquesta nova versió cinematogràfica com a agents de Nova York.

D'altra banda, Tony Kushner, que ja va treballar amb Spielberg a 'Lincoln' i 'Munich', ha reescrit el guió original. Els canvis, però, encara no han vist la llum.