Antiga&Barbuda ensenya la seva Ballarina per la Cavalcada de Barcelona

La figura monumental feta amb material reciclat, en primícia a Can Marfà’

  • Redacció
  • Divendres, 12 Desembre 2014 00:00

Cultura 204/2015, ballarina

Dins el cicle ‘Fet a Mataró’ aquest diumenge a la placeta de Can Marfà, la companyia Antigua&Barbuda presenta la Ballarina. La companyia ensenyarà en primícia la figura de grans dimensions com a eix central de la seva creació i explicarà com ha estat aquest procés creatiu d’aquest encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona, i que formarà part de la cavalcada de reis de Barcelona de l’any vinent.

En aquesta presentació participen alumnes de l’Escola Municipal de Música que, sota la batuta de Joan López, han realitzat una música especial per a l’ocasió. Els acompanyaran els alumnes de dansa de l’Aula de Teatre que, dirigits per Dani Rosado, presentaran, una coreografia per donar la benvinguda a la ballarina.

Reciclatge i reinvenció
Antigua&Barbuda va néixer l’any 2002 de la mà de Jordà Ferré amb caràcter marcadament interdisciplinari. La seva estètica està basada en el reciclatge, en la manipulació dels materials en brut i en la reinvenció del que ja ha estat inventat per donar-li nous usos, propiciant el contacte amb els “vells” oficis i amb materials nobles.