Màgia salvatge a la carpa del Parc Nou

Il Circo Italiano presenta a Mataró el seu darrer espectacle del qual queden nou funcions

  • Cugat Comas // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 04 Gener 2018 12:37

Cultura 2018, circ italiano salvatge

El circ ha arribat a la ciutat i és del tot normal el rebombori que ha generat. Il Circo Italiano, l'entitat dels germans Rossi fa estada a Mataró. Són prominents les seves instal·lacions, amb doble carpa inclosa, a l'esplanada de l'antic Laietània del Parc Nou així com la llarga corrua de vehicles i caravanes.

També van ser presents dimarts, al cor de la ciutat, oferint alguns dels seus números a la Plaça de Santa Anna acompanyant els Missatgers Reials. Il Circo Italiano presenta un espectacle que causa sensació i fan estada a Mataró fins al diumenge 14. No és un circ ni un espectacle qualsevol, així que convé aprofitar l'oportunitat. La venda d'entrades es pot fer on-line a www.ilcircoitaliano.com o a la pròpia taquilla del circ. També en tenen a la Plaça de les Tereses. Aquesta setmana hi ha doble funció dissabte 6 i diumenge 7 i diran adéu a Mataró els dies 12,13 i 14 de gener.

Il Circo Italiano presenta 'Salvatge', un espectacle amb el que s'apropa a la natura i fomenta el respecte al medi ambient amb un homenatge ple d'art a la flora i fauna. El muntatge convida a somiar, a experimentar i a descobrir que no hi ha res impossible. Creat des de l'entusiasme i l'emoció, la seva força escènica es proposa enlluernar als espectadors amb una explosió de sentits. Salvatge comença en una selva on, al ritme ètnic d'una banda sonora pròpia, els artistes exhibiran tècniques de circ trencadores i sorprenents. La carpa del circ acollirà aquesta proposta que fusiona cultures oferint un resultat ric i ple de matisos.

Tots els clàssics

Sota la carpa de Il Circo Italiano hi trobem tots els ingredients clàssics d'un circ històric com és el de la factoria de la família Rossi. Des d'un pallasso argentoní com en Paute (Pau Serraute) a números com el de la bicicleta acrobàtica, la perxa xinesa, el joc de cèrcols o les acrobàcies en cable art que sempre posen l'ai al cor dels espectadors.
Acròbates, ballarins, artistes de diferents països com l'espectacular número de roda alemanya de Ylenia Belucci es combinen amb llit elàstic o cintes aèries per un espectacle total. Sonia Miranda i Georges Momboye signen la direcció d'un espectacle amb prestigi que referma el vincle nadalenc del circ. No ha arribat un circ qualsevol a la ciutat: Salvatge és una gran carta de presentació per Il Circo Italiano.

 

El Tot Mataró sorteja 25 entrades dobles per 'Salvatge' a través del nostre Instagram @totmataro