Imprimir aquesta pàgina

Dues directores en un intercanvi musical internacional

Mirta Soto, directora de la Filharmònica Municipal d'Avellaneda de Buenos Aires, i Clàudia Dubé, directora de l'Orquestra de Mataró, dirigiran conjuntament el concert de Les Santes

Mirta Soto

El 25 de juliol a les 20.30h els amants de la música tenen una cita musical d'alta qualitat. L'Orquestra de Mataró realitzarà un concert a l'església de Sant Josep en el marc del programa de Les Santes amb un repertori variat. Cal destacar que el concert formarà part del desè Intercanvi Internacional de Directors d'Orquestra amb l'intercanvi de les directores de l'orquestra local i la Filharmònica Municipal d'Avellaneda de Buenos Aires (Argentina). Clàudia Dubé, directora de l'orquestra de Mataró, i Mirta Soto, directora convidada, compartiran coneixements i participaran d'aquest programa que vol difondre la música de les dues regions: Catalunya i Argentina. També es podran sentir temes clàssics d'arreu sota la batuta de les dues dones.

També a Barcelona
El 26 de juliol a les 20 h l'Orquestra i les dues directores es desplaçaran a l'església de Sant Oleguer de Barcelona per oferir un altre concert. Les entrades són lliures i gratuïtes i les invitacions es poden obtenir a l'oficina de Cultura de Mataró.