Així seran les samarretes de Les Santes

L'Ajuntament convoca el concurs per a les empreses en base a un disseny trencador

  • Redacció
  • Dimarts, 03 abril 2018 12:05

Samarreta de Les Santes

Les samarretes de Les Santes 2018 ja tenen disseny. És el cartell de Jordi Prat però no en format reduït o centrat al pit, com els darrers anys, sinó estès en tot el frontal de la peça, que serà de color negre. El disseny, en el que ha contribuït el mateix artista del cartell, es completa a l'esquena amb la llegenda 'No n'hi ha prou!', crit molt propi dels dies de Festa Major. El disseny s'adjunta amb la convocatòria de la licitació dirigida als professionals per fabricar una samarreta que els darrers anys bat anualment rècords de vendes tant a la botiga física de Les Santes com en venda on-line.

Com en els darrers anys hi haurà doble model: de màniga curta en format unisex i el model entallat de dona, de tirants.

El Tot 2017, foto noticia portada- cartell santes 2018 (edicio 1811)El cartell de Les Santes 2018, el Robafaves en collage i sense rostre de Jordi Prat Pons es va presentar quasi dos mesos abans del que era habitual, precisament, per accelerar processos com el de disseny de la samarreta i la licitació per a confeccionar-la. 

Licitació oberta

Ara s'ha convocat aquest procés, que des de la Direcció de Cultura es va confirmar que s'espera que hi puguin concórrer empreses mataronines. Que la samarreta de la Festa Major es confeccioni a la ciutat és una demanda històrica. En la convocatòria de la licitació, l'Ajuntament demana un mínim de 7.000 samarretes més 800 més per a ús intern de l'organització de la Festa Major.