Quatre jazzwomen, la màgia de la veu

Nova cita amb les Músiques Tranquil·les al Monumental

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 06 Febrer 2015 11:04

Magia de la veu

Després del recordat concert de Sílvia Pérez Cruz, el Músiques Tranquil·les torna avui divendres al Teatre Monumental amb un concert especial titulat ‘La màgia de la veu’ i el qual el duet format per Andrea Motis i Joan Chamorro s’amplia amb tres joves perles més, també provinents de la Sant Andreu Jazz Band.

lles quatre i ell comanden un tribut a la veu de les grans dives del Jazz que van ser Dinah Washington, Sarah Vaugahn, Ella Fitzgerald i Billie Holiday. L’homenatge a les quatre patums reuneix a quatre joves valors femenins de la música negra catalana en un desplegament de virtuts i qualitats que apunten a molt altes maneres.

L’espectacle gira al voltant del repertori característic d’aquestes grans dives i a la vegada per gaudir de les veus de les quatre joves jazzwomen en un mateix escenari. Acompanyades per un trio de luxe com són Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarra) i Esteve Pi (bateria), Eva Fernández, Andrea Motis, Magalí Datzira i Rita Payés tenen una força escència entusiasmant, amb la que proposen un viatge al passat a través del present, amb una revisió actualitzada.

ACTES

Dates:
Divendres 6 febrer

Hora:
21h

Lloc:
Teatre Monumental (La Riera, 169. Mataró)

Entrada:
Anticipada: 15 euros.
Taquilla: 18 euros.