Imprimir aquesta pàgina

Pau Vallvé defensa el disc nou només amb guitarra i looper

El músic tanca el Cicle de Músiques Tranquil·les avui a l’Ap, la sala petita del Clap

Cultura 204/2015, Pau Vallvé

El Cicle de Músiques Tranquil·les s’acaba. Ho fa pocs dies després d’entrar estacionalment a la primavera i com conscient que a Mataró s’associa el repòs, el detall i el minimalisme musical als mesos de més fred, als recintes propers, a seure i escoltar.

El Músiques Tranquil·les no se’n va, però, de qualsevol manera. Ho fa programant un d’aquells noms que sense comptar amb grans plataformes de difusió s’ha sabut anar fent un lloc i sobretot guanyant-se un respecte dins la música d’autor catalana. És Pau Vallvé i planteja un concert de tu a tu, que busca el cos a cos. És ell, la guitarra i el looper. I el disc ‘Pels dies bons’ sembla tan personal com colorista. Mataró passarà revàlida a aquest nou plantejament.

Vallvé actuarà amb la proximitat de la gent que permet l’Ap, la denominació que rep la sala petita del Clap. I ho farà, com ja hem dit, amb la guitarra que sap dominar i amb el looper d’aliat. Es tracta d’un pedal on grava en directe guitarra, veu i tot de coses sobre les quals toca i canta, creant així unes versions diferents de les cançons, creades en directe davant dels espectadors. Això el converteix en un concert únic.