Imprimir aquesta pàgina

Soul, Jazz, Reggae o Flamenc?

La 14a edició del Músiques Tranquil·les presenta els grups que conformen la programació del primer semestre de 2019

Cultura 2018, monica green

Flamenc, jazz, reggae, pop o soul són alguns dels estils protagonistes de la nova temporada del Músiques Tranquil·les, una proposta eclèctica que acaba de presentar els concerts que formaran part del primer semestre de la temporada 2019.

Els sis noms que conformen la programació del 2019 són María Jose Llergo i Marc López, Claudia Cabero trio, Feliu Ventura amb Xerrameq i els Aborígens, Monica Green Duo, Clara Peya i Enric Llucià group. El festival segueix amb la fórmula que tant ha funcionat fins ara: la de combinar en un mateix vespre música original i de proximitat amb la degustació de tapes al teatre del Casal L’Aliança.

Tancant temporada
Aquest any el festival ha portat formacions com Flor de Canela, Joan Rovira, Anita Zengeza, Entre Orillas, Sambala, d’O Val das Mouras, Miau Trio o Guillem Roma. Aquest dijous Jo Jet i Maria Ribot tanquen la programació del 2018. També n'han format part les actuacions d'Orpheus XXI i El Kanka, qui va penjar el cartell de 'complet' setmanes abans del concert.

Entrades i abonaments
Com a novetat d'aquesta edició es podrà comprar, de forma anticipada, una entrada que, per 15 euros, inclou a més entrepà i beguda. També hi ha abonaments de temporada. Totes les opcions disponibles es poden consultar al web
www.musiquestranquilles.com