Imprimir aquesta pàgina

Josep Maria Flotats enceta la nova temporada de La Sala aquest cap de setmana

'Ser-ho o no' encenta la temporada aquest dissabte i en les pròximes setmanes es podran veure artistes destacats com Clara Segura o Mercè Arànega

Cultura 2014/2015, josep maria flotatsUna comèdia signada per un dels autors tràgics francesos més còmics de la seva generació, dirigida i interpretada per Josep Maria Flotats.

'Ser-ho o no' és una obra construïda a partir d’un pretext que consta d’unes converses entre dos veïns d’una mateixa escala, d’horitzons, coneixements i creences antagònics. I en el curs d’aquestes converses, hi batega d’una manera subjacent el tema de la identitat, com el verb del títol ja indica: la identitat col·lectiva i sobretot la personal, junt amb la tolerància.Què pot arribar a passar quan l'un descobreix per internet que l'altre és jueu?
Temes recurrents en tota l’obra de Jean-Claude Grumberg, que –ancorada en la immediata actualitat– evoca sempre la memòria històrica per discernir la violència o l’absurd del present. Teatre polític en clau de comèdia.

L'obra es representarà a La Sala dissabte 13 de febrer a les 21h i les entrades es poden aconseguir a taquilla o de forma anticipada.