Les millors imatges del cap de setmana

Selecció de les millores imatges del cap de setmana

S’estrena el clàssic de Josep M. de Sagarra El Cafè de la Marina

La Sala Cabañes va ser l’encarregada d’organitzar la representació del clàssic de la literatura catalana “El Cafè de la Marina” de Josep Maria de Sagarra.L’obra, dirigida per Carles Maicas, gira entorn Caterina, la protagonista de la història, que suporta tota la pressió dels seus companys masculins,  tot dins d’un cafè de mariners. Tot un èxit, l’obra va representar-se dissabte i diumenge i la Sala va quedar plena.

Sant Valentí amb música

El 14 de Febrer, dia de Sant Valentí, el Teatre Monumental va acollir la cantant Gwen Perry. Acompanyada del quintet de la pianista i compositora Michelle Faber i amb la participació de Dylan Suriñach i la Pervision Band, els músics van oferir un concert amb un repertori a base de Jazz i música lleugera. El públic mataroní no es va sentir gaire atret per la proposta i la platea del teatre no es va omplir. 

Nit de Rumba fusió a la Sala Clap

Els grups Rauxa, nascut l’any 2003, i Expresso, del Vallès, amb un estil propi que combina la rumba flamenca amb la catalana, van oferir una nit plena de l’energia de la rumba, el passat divendres. 

El barri de Vista Alegre comença a celebrar Carnestoltes

El passat diumenge el barri de Vista Alegre va iniciar la festa de Carnestoltes celebrant un Ball de Disfresses seguit de l’entrega de premis a la millor disfressa de la festa.