Les millors imatges del cap de setmana

Un recull de fotografies de Xènia Sola

Concert d’Ivó Oller Quintet al Foment MataroníEl quintet de Jazz Ivó Oller Quintet va oferir un concert el passat 30 d’Octubre al Foment Mataroní. El Quintet, format per el famós trompetista, un saxo tenor i soprano, un piano, un contrabaix i una bateria, va presentar el seu nou disc Jazz Nu. El nou projecte del trompetista conté noves composicions amb arranjaments més contrapuntístics i compassos i rítmiques més atrevides.                                                                                  

Actuació de Joan Pera a la Sala CabañesL’actor mataroní va oferir el passat dia 1 a la Sala Cabañes la seva actuació, sota el títol de “Partint Peres”, que explica en clau de monòleg seva trajectòria dins del Centre Catòlic.                                            

Ofrena Floral a Miquel Biada per l’aniversari de l’arribada del ferrocarril a Mataró  Amb motiu de l’aniversari de l’arribada a Mataró del primer ferrocarril de l’estat, l’ajuntament va fer una ofrena foral al monument a Miquel Biada, davant l’estació. El passat 28 d’Octubre va fer 161 anys des d’aquell Octubre de 1848 en que, durant uns mesos, Barcelona va tenir mig país pendent del seu nou ferrocarril. Va ser a les 12:30 quan el monument a l’home que va portar el ferrocarril a Mataró es va omplir de flors.                                                    

A Sant Simó, sabres per a tothomEl 28 d’Octubre, diada de Sant Simó, la riera i l’ermita del mateix nom es van omplir de famílies, petits i grans amb ganes de ser part de la tradició i d’adquirir un sabre en l’únic dia de l’any que és possible.