El Tot Especial Salut (edició 1665)

Llegeix i descarrega't l'Especial Salut que hem preparat per a aquesta setmana!

  • Redacció
  • Divendres, 06 Març 2015 00:00

VISUALITZA L'ESPECIAL

DESCARREGA'T L'ESPECIAL

Ciutat 2014/2015 NOTICIA ESPECIAL SALUT 1

En el Tot Mataró i Maresme del 6 al 12 de març de 2015, trobaràs l'especial Salut: Cal cuidar-nos nosaltres i vetllar perquè els que estimem es cuidin.

“Jo no vaig al metge, no fos cas que tingués res”. Qui no té un familiar o amic que expressa sovint en públic aquest tipus de reflexions. Sovint hi responem amb la riallada de qui ho interpreta com una broma, però la sola possibilitat que hi hagi gent que no vetlli per la seva salut ens hauria de fer encendre les llums d’alarma.


Ciutat 2014/2015 FOTO NOTICIA ESPECIAL SALUT 2

Quan parlem de salut no ho fem (només) de quiròfans i patiments, de dietes, hàbits i renúncies. Ho fem d’actitud pro-activa per tal d’ampliar qualitativament la nostra vida, incidint en un millor benestar. Ser sa, estar sa, és el millor permís per poder viure plenament en el present i encara més en el futur. Per això, més enllà del comentari irònic, cal tenir clar el fet de revisar-se, mantenir hàbits saludables. Cuidar-nos nosaltres i, també, vetllar perquè els que ens estimem es cuidin.

Posar-se en mans dels professionals de la salut no sempre ve de gust, però és més que preceptiu. Fer-se revisions i actuar quan faci falta és indispensable per a la qualitat de vida.

Tot Especial Salut - Edició 1665 [Del 6 al 12 de març de 2015]