Pragma Advocats: Especialitzats en dret bancari i de família

Ja fa sis anys que van obrir despatx a Mataró centre

  • Redacció
  • Dijous, 27 Novembre 2014 18:14

Ciutat 2014/2015 Pragma
Pragma Advocats va néixer fa sis anys del projecte de dues advocades amb àmplia experiència legal per iniciar a Mataró un despatx en el qual el client trobés un servei d’assessorament legal integral i sobretot personalitzat.  L’especialització dels advocats és clau en el tractament de cada tema.

Aquestes premisses els han permès ser un despatx pioner en temes com la recuperació dels diners invertits en participacions preferents, sent el primer despatx de Mataró que va aconseguir una sentència favorable contra Bankia. En aquests moments, tots els seus clients estan recuperant el capital invertit en accions de Bankia.

Tanmateix són especialistes en divorcis i temes de família, com l’execució de pensions d’aliments, modificació de mesures, visites d’avis, etcètera. En aquests casos, l’advocat té especial cura en oferir un tractament personalíssim, analitzant curosament cada cas, ja que es tracta de temes especialment sensibles.

En resum, Pragma Advocats és un despatx multidisciplinar situat al centre de Mataró amb l’objectiu de donar assessorament tant a particulars com a empreses.

PRAGMA ADVOCATS
C/Altafulla, 8 3r 3a - Mataró
Telf. 93 758 85 22
www.pragma-advocats.com // Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.