Les cinc àrees que cal desenvolupar en l’esenyament pre-escolar

L’escola bressol Anca treballa per la introducció de l’anglès des de ben petits

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dijous, 19 Febrer 2015 19:15

Especials 2014/2015, anca

L’escola bressol Anca treballa des de fa més de 10 anys per la introducció de l’anglès ja en edat pre-escolar. Ho fa treballant en tots els àmbits pefagògics a partir d’aquesta llengua, que s’utilitza en les cinc àrees que es treballen, relacionades amb cinc sentits.

1 La vista. Es treballa a partir de l’agudesa dels colors, les fitxes identificatives, les manualitats o el treball sensorial a través dels colors.

2. L’olfacte. Ja sigui a l’hora de dinar quan els infants oloren els aliments per identificar-los com també amb exercicics d’identificació d’olors a partir, per exemple, de fruites i verdures.

3. L’oïda. En aquest aspecte és molt important la música, perquè els ajuda a captar sons que després podran treballar per reproduir o identificar.

4. El gust. També a l’hora dels àpats es treballa aquesta àrea i aquest sentit. S’identifiquen els sabors, el saber distingir entre el dolç, el salat, l’amarg o l’àcid a través dels aliments que mengen.

5. El tacte. La diferenciació entre entre tou i dur, aspre o suau, es treballa el sentit i sempre relacionant totes les àrees amb el vocabulari i les expressions angleses.

LLAR D'INFANTS ANCA
c/ Créteil, 41.08304 - Mataró
T. 790 75 53 - 617 567 331