Imprimir aquesta pàgina

La Vella Verda: I un taller per fer figures?

És un taller ideal pels nens o nenes, nois o noies que vulguin desenvolupar les seves aptituds artístiques

Especials, 2014/2015, la vella verda
Ja fa dos anys que al Carrer de Sant Joaquim hi ha un espai molt especial amb nom de Nan, la Vella Verda. Allà, l’Eloi Romañà comparteix la seva gran especialitat, la creació de figures festives, siguin decoratives o capgrossos o gegants. Entrar a la Vella Verda és obrir la porta a un món de possibilitats, allà on de la forma més artesana possible prenen cos autèntiques obres d’art de cartró pedra. S’hi poden fer encàrrecs a mida, personalitzant la figura o, també, comprar-hi reproduccions d’algunes de les figures més estimades de casa nostra.

El que segur que no es trobarà enlloc més és l’oferta d’extraescolars de la Vella Verda, un curs de formació obert per a majors de sis anys, ideal pels nens o nenes, nois o noies amb més aptituds artístiques que vulguin aprendre a dominar els materials i les tècniques artístiques durant tot el cicle escolar.

Especials, 2014/2015, la vella verda

Ara, amb el retorn a classe, la possibilitat d’aprendre a fer figures i expressar-se artísticament està a l’abast de tothom, amb preus assequibles, segell personal i el tracte personal i directe. Una oportunitat única.

LA VELLA VERDA - Escola taller
c/Sant Joaquim, 17. 08302 - Mataró
Telfs. 93 799 97 06 // 687 73 42 23
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. - www.lavellaverda.com