Imprimir aquesta pàgina

Fira Màgic es posa en marxa al Parc Central amb novetats

Del 6 de desembre al 6 de gener, s'hi podrà gaudir de diverses atraccions infantils i actuacions per a tota la família

Ciutat 2017/2019, fira màgica

Com cada any, el Nou Parc Central de Mataró es prepara per acollir Fira Màgic, un esdeveniment que aplegarà des del 6 de desembre al 6 de gener un bon grapat d'atraccions infantils i actuacions per a tota la família. El recinte estarà obert tots els dies laborables a les tardes (de 17 a 21 h) i dissabtes, diumenges i festius durant tot el dia (d'11.30 a 14 h i de 17 a 21 h).

Hi haurà atraccions per a tots els gustos, fins i tot per als més valents. I és que a la fira s'hi podran trobar atraccions com el Jamaica, el Cangur, el tren de la mina, les barques pirates, l'atracció d'Eurodisney, els cavalls de l'oest, el miniescalèxtric, la pista de boles, els llits elàstics o el globus de la Patrulla Canina. Aquest any, a més a més, hi haurà dues atraccions totalment noves: un simulador de realitat virtual i un circuit de motos de bateries.

Ciutat 2017/2019, fira màgui

A les atraccions s'hi sumarà la tradicional carpa de Nadal, de 200 metres quadrats, que acollirà espectacles de temàtiques diverses i moltes activitats cada dia de 17.30 a 20 h: Mickey i Minnie, Patrulla Canina, màgia, bombolles gegants, princeses Disney, Frozen, la Bella i la Bèstia, cantajocs, etc. L'objectiu és que els nens passin unes tardes agradables i divertides durant totes les vacances de Nadal sense cap cost.

Noves atraccions: enguany se sumen un simulador de realitat virtual i un circuit de motos de bateries.

Un altre dels moments més esperats de la fira és la recollida de cartes, tant del Pare Noel (el 24 de desembre a les 17 h) com dels patges dels Reis d'Orient  (el 4 i 5 de gener a les 17 hores). Els petits de la casa podran anar fins al Parc Central per deixar el seu llistat de desitjos.

D'altra banda, també es realitzarà un concurs de dibuixos, dividit en diverses modalitats segons les edats dels participants. Per últim, se sortejarà una estada a Disneyland París de dues nits per a dues persones.