El Mataró Parc Boet frega la gesta contra el Sant Josep

Els taronges s’acomiaden dels play offs després d’un mal inici de l’últim quart

Boet mataró-badalona

Els d’Albert Peña visitaven la pista del tercer classificat, el Sant Josep de Badalona, amb el coneixement que només els hi valia la victòria si volien jugar el play off, i així ho van demostrar durant gairebé tot el partit.

El primer quart, igualat, va començar a ensenyar el que seria el duel anotador de la tarda, entre Xavier González del Sant Josep i Marc Rubio del Mataró Parc Boet (27 i 30 punts respectivament), mentre finalitzava el primer quart amb un lleuger avantatge visitant, 19-21.

El segon quart va mantenir la tònica de partiit igualat, però uns últims minuts bons van permetre que els mataronins marxessin als vestidors amb una petita diferència de quatre punts.

La condemna arriba al quart quart

La segona part va començar amb els visitants neutralitzant la diferència en el marcador, i mantenint el marcador igualat fins a la conclusió del tercer quart on, aquest cop, l’avantatge era mínim per part badalonina, 65 a 63.

Però va ser a l’inici de l’últim quart quan els mataronins s’enfonsarien en el marcador, arribant a perdre per 15 punts de diferència, 84 a 69, quan faltaven poc més de cinc minuts per a la conclusió del partit, després d’anotar 19 punts amb un altíssim encert des del 6,75.

Els taronges van reaccionar, amb un parcial de 0-9 que els situava tan sols a 6 punts, però tot i l’esforç i retallar encara és la diferència, els locals van poder retenir la victòria amb un marcador final de 95 a 92, deixant així el Mataró Parc Boet pràcticament sense opcions virtuals de classificació pels playoffs quan només queda una jornada per disputar-se.

CB Sant Josep 95 – 92 Mataró Parc Boet

CB Sant Josep: Rodríguez (12), Olivares (8), Arimont (13), Pascal (21), González (27), Cala (0), Roureda (0), Molina (3), Cuesta (5) i Carceller (6).
Mataró Parc Boet: Rubio (39), Gómez (3), Canals (14), Hermoso (17), Arnau (1), Ruzafa (10), Franch (2), Forcada (13) i Villalonga (2).
Parcials: 19-21, 40-44, 65-63 i 95-92.