Estrena amb bon peu davant l’Almeda

El Gress Platges de Mataró comença la segona fase contra un dels rivals més durs del grup

Bàsquet Gress Mataró - Almeda

Després de veure ajornada la seva primera jornada a la segona fase de Copa Catalunya davant del Cerdanyola, el conjunt que entrena Charly Giralt debutava aquest passat cap de setmana a casa contra el Basket Almeda, el segon classifciat del grup 1 durant al primera fase.

Les mataronines ja van començar amb bon peu l’enfrontament, molt encertades en atac i dominant el primer quart per 22 a 17.

Al segon període, tot i baixar lleugerament l’encert ofensiu, les grogues van continuar dominant el partit i, a l’arribar el descans, fins i tot havien augmentat lleugerament la seva diferència, 39 a 31.

A la represa, les visitants van reaccionar i defensant molt bé, van anar igualant molt l’enfrontament fins a arribar-se al final del període amb només 3 punts de diferència per al conjunt local, 52 a 49.

Però les mataronines no es van deixar sorprendre, i a l’últim període van tornar a millorar en defensa i en atac, davant d’un conjunt que estava pagant l’esforç fet durant el tercer quart intentant remuntar l’enfrontament, per acabar enduent-se el partit per un marge de 10 punts. Una victòria que permet millorar la classificació a les grogues, que acumulaven un registre molt baix degut als enfrontaments directes de la primera volta.

Gress Platges de Mataró 71 – 61 Basket Almeda

Gress Platges de Mataró: Gómez, Cuní (17), Balmes (2), Coll (13), Magriñà (16), Cobo (3), Chasco, del Moral (3), Portillo (2), Milla (12) i Murat (3). 18 de 41 en tirs de 2, 9 de 16 en tirs de 3 i 8 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 22-17, 17-14, 13-18 i 19-12.