Torna el Construtoni Ponce de les segones parts infal·libles

L'equip deixa el Sant Fruitós en un sol punt en un gran tercer quart

Bàsquet Gress Platges Mataró - Tarragona

El Construtoni Ponce Mataró va recuperar a casa la seva millor versió, sobretot tornant dels vestidors. El Sant Fruitós va rebre de valent en la seva visita al Josep Mora a mans d'un equip que va recuperar aquella marxa de més que ja en jornades anteriors li havia servit per embutxacar-se més d'una victòria. Contra les del Bages va ser clau i decisiu el tercer quart, quan les grogues van deixar les rivals ferides letalment amb una defensa asfixiant que va permetre un dels parcials més contundents que es recorden en un partit: 17-1.

Va ser l'element clau per lligar una victòria que les locals, però, ja havien fonamentat abans. De fet van dominar tot el partit, evitant així aquell caràcter bicèfal del que sovint s'ha queixat el seu entrenador. En aquesta ocasió l'equip va ser molt més seriós durant els 40 minuts i suma una victòria que ha d'iniciar una nova inèrcia positiva en joc, en continuïtat i en victòries que les mantingui amb opcions de mirar amunt.