Núria Martínez i Rosó Buch estaran a la final de la Copa, i l'Ari Pujol no

L'Uni Girona ha derrotat el Sedis Cadí La Seu i s'enfrontarà al Salamanca a la final del diumenge

190302Ba_Tresfinalistes

El dissabte al migdia es disputava al Pavelló Mendizorroza de Vitòria la primera semifinal de la Copa de la Reina de bàsquet i en ells es donava la circumstància ben poc habitual que tres de les jugadores fossin de la mateixa població... i eren de Mataró: Núria Martínez i Rosó Buch amb l'Uni Girona i Ariadna Pujol amb el Sedis Cadí de La Seu. I en algun moment han estat totes tres simultàniament sobre la pista.

190302Ba_Enjoclestres

Evidentment alguna d'elles havia de quedar fora de la final, i l'equip gironí ja habitual a la final de Copa en els darrers anys ha fet bons els pronòstics i ha derrotat l'equip lleidatà per 80-60. De tota manera l'equip de La Seu, per al qual era un premi jugar la Copa, ja que jo hi havien arribat mai, ha plantat cara fins ben entrat en tercer quart i només en el tram final ha pogut obrir forat l'equip gironí.

190302Ba_Núria

En l'equip guanyador Núria Martínez ha jugat 22 minuts, no ha anotat cap punt, però ha dirigit, donant 9 assistències, ha defensat i ha agafat 4 rebots, per una valoració d'11 punts.

Rosó Buch ha jugat 17 minuts, però no ha anotat, amb poc encert en el llançament (0/5), ha agafat 2 rebots i ha donat una assistència i ha acabat amb valoració negativa de -3.

190302Ba_AriPujol

En l'equip eliminat Ariadna Pujol ha jugat 12 minuts, ha anotat 5 punts, amb un triple, ha capturat 3 rebots i ha donat una assistència, per una valoració de 10 punts.

La final es juga el diumenge a les 13 hores entre Uni Girona i Perfumerías Avenida de Salamanca.