Les mataronines se situen penúltimes amb una ratxa de 5 derrotes consecutives

• Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 16 Desembre 2019 16:36

Sant Adrià - Advisoria Boet

El Sant Adrià va demostrar des de l’inici la seva superioritat, però l’Advisoria va aguantar el pols per seguir-lo de ben de prop (21-17, min. 10). Però al segon quart, les mataronines van estancar-se en atac. La defensa local no les va permetre anotar més de 8 punts en 10 minuts. Per sort de les maresmenques, les liles tampoc van estar inspirades de cara a cistella i la diferència no superava els 10 punts en arribar al descans (34-25, min. 20).

A la represa, les dones entrenades per Jordi Vizcaíno veien com les liles augmentaven de mica en mica la distància, arribant a l’últim quart amb un resultat difícil de remuntar (52-34, min. 30). Les de Mataró ho van intentar, i van ser superiors en l’últim tram, però només va servir per maquillar el resultat final (64-50, final).

Les mataronines van tenir un percentatge molt baix d'encert durant el partit (26% en tirs de camp), i la meitat de les jugadores (5) van quedar-se sense anotar.

L'Advisoria acumula ja una ratxa negativa de 5 partits perduts i baixa fins a la penúltima posició.

Sant Adrià 64 – 50 Advisoria Boet

Advisoria Boet: Tejedor (0), Arbizu (18), Ruano (11), Vila (4), Arias (0) –cinc inicial– Timoner (0), Checa (10), Hartmann (7), Rueda (0), Vila (0).
Parcials: 21-17, 13-8, 18-9, 12-16.