Imprimir aquesta pàgina

La manca de gol condemna el Futsal Aliança Mataró

Segona derrota consecutiva dels mataronins que van perdre 2-0 a la pista del Montsant

141019 FUTSAL Mataró - Lloret

La manca de gol està penalitzant, i molt, al Futsal Aliança Mataró, que ha perdut els dos darrers partits i que ha caigut de la tercera fins a la cinquena posició. Diumenge passat el conjunt mataroní va perdre 2-0 a la pista d’un rival directe, el Montsant de Barcelona, en un partit on els vermells no van poder perforar la porteria rival.

Els locals es van emportar aquests tres valuosos punts sense fer gaire cosa. Es van avançar en el marcador al minut 13’ de joc i van fer el 2-0 en el darrer minut de la primera part. A partir d’aquí es van dedicar a defensar-se bé davant un Futsal Mataró inoperant en atac que mai va trobar la manera de superar el porter local que va estar a un gran nivell. En els darrers minuts de joc el conjunt entrenat per Gerard Artigas ho va intentar jugant de cinc, però ni així hi va haver manera d’aconseguir el gol de l’esperança.

Ara, aquest cap de setmana, l’Aliança Mataró intentarà retrobar-se amb la victòria a casa guanyant el derbi maresmenc davant el Vilassar de Mar, un equip que lluita per la permanència, però que a la primera volta ja va sorprendre el conjunt mataroní.

FS MONTSANT - FUTSAL ALIANÇA MATARÓ 2-0

FUTSAL: Paquito Pares, Cristian Sevilla, Josep Requena, Carlos Villarin, Marc Caballeria cinc inicial; Sergio Murillo, Musta Ceesay, Eric Izquierdo, Cristian Villarin, Miki Rodríguez i Marcel Catà.