L’SPALL CFS Ciutat de Mataró acaba l’any vencent al Premià

Els mataronins trenquen amb la ratxa de derrotes al derbi maresmenc

Spall Final d'any

Bon partit dels mataronins en el derbi maresmenc contra el Cover Premià de Mar a qui van superar per un clar 7-2.

A la primera part, tot i disposar de les millors ocasions fent jugades de gran nivell i, d'avançar-se en el marcador mitjançant un gol de Pol Aledo, els groc-i-negres van veure com un Premià de Mar molt vertical capgirava el marcador al anotar 2 gols abans d’acabar la primera part. Una circumstància que l'entrenador local, Joan Serra, va voler tallar de socarrel demanant temps mort per esperonar els seus jugadors. I amb només 2 minuts per jugar-se del primer període, 2 gols de Javier Capilla van capgirar de nou el marcador i amb el 3-2 els equips marxaven al descans.

A la represa el conjunt mataroní va desplegar un gran joc i al cap de 5 minuts va fer el 4-2, obra de nou de Javier Capilla, que firmava el seu hat-trick. Els de l’Spall Ciutat de Mataró seguien fent un gran futbol sala i els premianencs, intentant remuntar, sortien amb porter-jugador, però 2 gols d'Abdel ampliaven més la distancia i, finalment, quan faltaven 30 segons, Gigi donava la passada a Chus perquè fes el 7-2 definitiu.

SPALL CFS CIUTAT DE MATARÓ 7-2 COVER PREMIA DE MAR CFS